11 Kasım 2019 Pazartesi

Misafirlikte Yanlış Anlaşılınca Arbede Çıktı!

mizah, komik yazı, son dakika haber, haberler, komik caps, yalan haber

KOMŞUNUN BEBEĞİNİ NAZAR DEĞMESİN DİYE "ÇİRKİN" DİYE SEVDİ, AZ KALSIN LİNÇ EDİLİYORDU!

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde duyanları şaşkına çeviren bir misafirlik vakası yaşandı. Daha önce hiç gitmediği bir eve misafirliğe giden K.M., misafir evdeki 18 aylık bebeği nazardan korumak için "Çirkin" diye sevmeye başladı. Ev sahipleri başta anlamsız bakışlar atmaya başladı. Az sonra başına geleceklerden habersiz olan K.M. bu sevme şeklini "Şapşal" "İdiot" "Mal" "Bok Surat" biçiminde ileri boyuta taşıdı.
Ebeveynleri çalıştığı için çocuğa bakan nene ve dede bu olanlardan dolayı şok içinde kaldı!


Bir süre ne yapacaklarını bilemeyen ev sahipleri, çocuğu komşunun elinden alarak uyutma bahanesiyle odasına götürdü.


PEKİ SEN MANYAK MISIN İNSANLARIN ÇOCUĞUNA HAKARETLER EDİYORSUN! 

Çocuğun nenesi olay sonrasında bize konuştu! Olayın şokunu hala üzerinden atamayan nene,

"Başta nazar olmasın diye kötü sözcükler kullandığını sandık ama iş hakaret boyutuna gelince çocuğun uykusu geldi diye alıp odasına götürdüm. Ama çocuk uyumuyordu, karnı acıktı, mamasını hazırlayıp yedirdim. Eşim içerde komşu ile yalnız kaldı. Kadının gitmeye niyeti yoktu, eşimle geyik yapıyordu. Ben çocukla ilgilenirken kapıya geldi, uyumayacak sanırım zorlamayın isterseniz "o sevimli maymun kıçını" dedi. Bir şeylerin ters gittiğini anlayarak kızımı ve akabinde damadımı aradım, olanlardan bahsettim. Onlar da ışık hızıyla geldiler saolsunlar. Geldiklerinde tabi kötü sözler eden kadını hoş karşılamadılar. Siz gidin isterseniz vs şeklinde usulen kapıyı gösterdiler fakat çocuğun uyanmasını bekleyeceğini belirtti. Çocuk uyumuyordu zaten biz öyle diyorduk ama kendisi de seslerini duyuyordu, hiçbir anlam veremedik" şeklinde ifadelerde bulundu.

Çocuğun annesi ise yeni taşındıkları muhitte, hiç görmediği bu komşu karşısında ne yapacağını bilemediğini söyleyerek sözlerini sürdürdü.

"Kalkmış, bebek görmeye gelmiş tamam saolsun ama bu nedir böyle! Kadına uzun bir süre bir şey de yapamadık. Çünkü bizde, müsafir, baş üstündedir. Daha sonrasında da çocuğumdan bahsederken tuhaf bir kaç kelime kullandı. Ona orada verecek bir cevabım vardı ama vermem, veremem, verirsem şerefsizim! Şerefsiz evladıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum"

Çocuğun annesinin yaşadığı şoktan dolayı bu açıklamaları yaptığını farkederek babasıyla görüşmeye gittik. Bizlere konuyu açıklayacağını ancak aramızda kalmasını rica etti. Biz de gelen misafirin kendisinin eski görlfirendi olduğunu, tartışmalı bir şekilde ayrıldıklarından dolayı kendisine ültimatom vermek isteyerek böyle davrandığı bilgisini gazetecilik ilkelerimiz neticesinde paylaşmayacağımızı belirterek, olayın baş aktörü kadını linçleyen öfkeli kalabalığa doğru mikrofonlarımızı uzattık. Yalnızca basılı bir yayın organı olduğumuzu farzedersek neden mikrofonumuz var ve öfkeli kalabalık nasıl aynı anda aynı açıklamaları hep bir ağızdan yapabiliyor hiçbir anlam veremedik. Öfkeli kalabalığın açıklamalarıyla bu haberimizi de sona erdiriyoruz.

"Biz bu civarın gençleri olarak muhitimizde çıkan tartışmaları lince çevirmekle mesulüz. Baktık ki kavgayı çıkaran taraf bayan, buna müdahale edemeyeceğimizi göz önünde bulundurarak yanımızda yöremizde tanıdığımız ne kadar bayan tanıdığımız varsa arayıp buraya adam yığdık. Pardon, kadın yığdık. Biz iki şeyi izlemekten vazgeçemeyiz, bir kepçe makinası, iki kadın kavgası. Baktık ki olay lince doğru gidiyor hemen araya girerek engelledik. Sonra aradan çekildik, tekrar lince dönerken araya girdik. Bu böyle üç tur döndü, sonra kahvehanemize dönüp okeyimizi çevirdik. Böyle yani, olayımız bu."

Öfkeli kalabalıktan ayrıldığımızda biz de kahvehaneye gidip soluklanarak birer oralet söyledik yancı olarak. Oraletimizi içerken memleketimizde neden birleşip bor çıkarmak varken böyle olayların yaşandığını derinlere dalarak düşünmeye başladık. Sonra , bir arkadaş dürttü abi tuvalete gidicem yerime bakabilir misin dedi. Diğerleri, hoop elimizi gördü bu ne yuaa diye itiraz etseler ve arbede çıkartsalar da sonunda kabul ettiler, tuvalete giden arkadaş dönmeyince oyun bana kaldı, hesabı da bana itelediler saolsunlar.


BU HABERLER DE İLGİNİ ÇEKEBİLİR!
Sosyal Deney Diye Sokağa Çıktı Her İstediğini Aldı!
Okumak İçin Görsele Tıkla

Doktor ve Asistan Hastayı Unutup Kavgaya Tutuştu!
Okumak İçin Görsele Tıkla

Çiçeğini Gözyaşlarıyla Suluyor, Peki ama NEDEN?
Okumak İçin Görsele Tıkla

Burak Aksak Yıllar Süren Sessizliğini Bozdu!
Okumak İçin Görsele Tıkla


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder