3 Ağustos 2019 Cumartesi

Çiçeğini Gözyaşlarıyla Suluyor!!! Ama NEDEN?

çiçek nasıl sulanır, vedat milor, vedat milor komik, komik haber, komik foto, komik caps


komik capsler, çiçek nasıl sulanır, komik, komik foto, komik, komik foto, komik fotoğraflar, komik fotolar, ilginc fotograflar, komik resim, komik fotoğraf, komik haberler, zaytung, vedat milor

Çiçek gözyaşıyla sulanır mı? Çiçekler için bir zararı var mıdır? Op. Dr. Hülagil Bilgiçlendir'e sorduk. Kendisi bize Genel Cerrahi Bölümü'nde olduğunu ve bu konuda bize yardımcı olamayacağını belirtti. Bu haber için Op. Dr. ünvanı olan biriyle röportaj yapabilirsek havalı duracağını düşünerek bu doktora randevu alıp Devlet Hastanesi'nde sıraya girmiştik fakat kamu görevlisini oyalamaktan hakkımızda küçük bir işlem başlatıldı ve de çeşitli arbedeler yaşandı. Olsun, biz Hülagil Bey'e kalkıpta buradan "Nolurdu hamın feryadı iki çift laf etseydin, operatör doktormuş, ne operatörü kepçe operatörü mü muhaha" şeklinde yazarak onu rencide edecek, küçük düşürüp afedersiniz t.şşak geçecek değiliz. Haberciliğin de bir etiği bir ehemmiyeti var. Hilagil'i adam sandık madam çıktı, beyazlar içinde doktor önlüğüyle bir gelin edasıyla nazlanıp bize iki çift kelam etmekten gocundu. 

HÜLAGİL ŞAŞIRMA! SABRIMIZI TAŞIRMA!

Hülagil'den umduğumuzu bulamayınca Kötü Koşan Kız haberi için sahilde dolaşmaya başladık. Sahilde kendisinden daha ünlü bir isme rastladık, Vedat Milor! Vedat Bey sıcaktan bitkin düşmüş gibiydi, oturttuk ve su kisvesi altında haberimizde bahsi geçen kızın gözyaşlarını içirttik!

VEDAT MİLOR SEN NE ACAİP İNSANSIN!

Vedat Milor bizi kendisine hayran bıraktı ve gözyaşından tadar tadmaz kızın adını soyadını, doğum tarihini, doğduğu yeri, doğduğu yerin iklim örtüsüne kadar saymaya başladı. Biz ekip olarak dizlerimizin üstüne çöküp Vedat Bey'den özür diledik. Affetmesi için yalvardık. Bu su değildi gözyaşıydı dedik. Ve ardından dizlerimizin üstünden doğrulup kaçmaya başladık.

Peki Sen Manyak mısın Gözyaşıyla Çiçek Suluyorsun!

Haber için bize başvuran S.M., haberde isim ve soyisminin geçmemesi ve yüzünün blurlanması şartını koştu. Biz de kendisine zaten haberlerde isim soyisim veremediğimizi kısalma kullanma zorunluluğumuz olduğunu açıkladık. Kısaltmayı da kabul etmedi başta! Blur için de söz vermedik, ben açıkçası karşıyım yüz buzlamaya hem de becerebilcek bir arkadaş yok ekipte. Hepsi "Şu numarayı bi kayıtlasana telefonuma amcaoğlu diye" şeklinde geliyor bana amk... Neyse.  

komik capsler, çiçek nasıl sulanır, komik, komik foto, komik, komik foto, komik fotoğraflar, komik fotolar, ilginc fotograflar, komik resim, komik fotoğraf, komik haberler, zaytung, vedat milor

S.M isimli kız hayat şartlarının ağırlığı ve son gelen zamlar yüzünden her ihtiyacı için kısıtlamaya gitmiş. Isınma sorununu mevsimin yaz olmasıyla atlatan S.M., barınak ihtiyacını evde gideriyor, doğalgaz ihtiyacını elektrik tellerinden çektiği kaçak kabloyla, su ihtiyacını ise ağlayarak gideriyor. Haliyle çiçeklerini de ağlayarak suluyor. 

Daha hüzünsüz, neşeli bir haberde buluşmak dileğiyle...


BU İÇERİKLER DE İLGİNİ ÇEKEBİLİR!

Instagram Yeni Özelliği İçin Türkiye'de Teste Başladı!

Okumak İçin Görsele Tıkla

Burak Aksak Yıllar Süren Sessizliğini Bozdu!

Okumak İçin Görsele Tıkla
   

DARK İzleyicisini Üzecek Şok Karar!

Okumak İçin Görsele Tıkla

İçinden Klip Çekti Hayatı Kabus Oldu!

Okumak İçin Görsele Tıkla
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder