27 Ağustos 2019 Salı

DARK İzleyicisini Üzecek Şok Karar!

dark, dark haberleri, dark izle, dark konusu, dark özet, dark soy ağacı, haberler, komik foto, komik haberler, mizah, yasaklanan diziler

RÜTÜK'TEN DARK HAYRANLARINA ŞOK! "BİZ ANLAYANA KADAR DİZİYE GİRİLMESİN!"


Son zamanlarda yaptıklarıyla halkın tepkisini çeken RÜTÜK, çok konuşulacak bir karara daha imza attı. İnternet yayınlarını da denetlemeye başlayan kurum, Dark'ı anlayamayınca panikleyerek diziye yasak getirdi. RÜTÜK Başkanı Seyfi Karabacakoğlu konuya ilişkin açıklamasında "Valla biz diziyi iki üç kere baştan izledik bişey anlayamadık, sonra benim internet kurdu bir kız yeğenim var 8 yaşında, onu çağırdım, anlattı bizim ekibe, tek tek anlattı ama açıkçası yine anlayamadık. Ama sakıncalı bir dizi belli ki"

YASAK KARARI NEYE GÖRE VERİLDİ! 

RÜTÜK Başkanı yöneltilen soruları aynı sakin tavrıyla yanıtladı. Bir muhabirin "Efendim anlamadıysanız neyi değerlendirip bu karara vardınız?" sorusuna "Değerli basın mensubu kardeşlerim, siz de takdir edersiniz ki dizide tuhaf şeyler dönüyor, kim kimin annesi babası belli değil. Hepsi bir belli olsun sakin kafayla değerlendirip önümüze bir yol haritası çizelim. Kendi annesini doğuran kız çocuğu var dizide! Yarın öbürgün gençlerimiz kalkıp da 'ben de annemi doğurmak istiyorum' derse biz bunun hesabını halkımıza veremeyiz. Ayrıca büyük vebal altına gireriz' şeklinde yanıt verdi. Başkan konuşmasının devamında "Ben izlerken bazen çıldıracak gibi hissettim. Döngü diyor, o döngüyü kırmak için kaç kişi uğraş veriyor. Ama meğer engellemek istediği şeye bu kararı sebep olmuş. Haşaa. Sen yaradana karşı bir isyan halinde misin? Hanna var bi, başka bir kadının kocasını ayartıyo bu, şirret lanet bişi. Kocasını ayarttığı kadının çocuğu da Hanna'nın kocasıymış meğer! Herkes kocasını, evladını saklasın nedir yau bu. EDEP YEAHUU! " şeklinde Spoiler'lar verince kimi basın mensubu arkadaşlar kulaklarını tıkarken, kimisi de lanetler ederek basın toplantısını terk etti. 


PEKİ SİZ AFEDERSİNİZ MANYAK MISINIZ ANLAMADIĞINIZ ŞEYLERİ YASAKLIYORSUNUZ? 


Muhabirimiz Turhan Nemgil akıllardaki o soruyu RÜTÜK Başkanına korkusuzca iletti "Peki sayın başkan, siz Netflix dizilerini üyelik alıp mı yoksa korsan sitelerden izleyerek mi değerlendiriyorsunuz" 

KORSANA KARŞIYMIŞ! 


RÜTÜK başkanı bu soru karşısında sakinliğini bırakarak son derece hararetlendi! Korsan sitelere tamamen karşı olduğunu belirten Karabacakoğlu konuşmasına şöyle devam etti "Biz her şeyin korsanına elbette karşıyız. Netflix üyeliğimiz var çok şükür, dizileri denetliyoruz sonuçta. Mesela ilk ay ücretsiz oluyor, o bitince aileden başka biri bir aylık bedava alıyor, o bitince başkası, böyle böyle devam ediyoruz. Baya geniş de bir sülalemiz var, arkadan gelen de bitmiyor bizim Netflix yönünden sıkıntımız olmaz"

YASAK TAM OLARAK NE ZAMAN BİTECEK? 


RÜTÜK Başkanı Karabacakoğlu yasağın bitişi ile ilgili sorulara net bir cevap vermedi. "Belki de yasak kalksın diye gelecekten gelip aslında yasağı başlatmışımdır. Hehe, şaka bi yana arkadaşlar, bu işlerin profesyonel bir ekibin elinde olduğunun bilincinde olalım en başında. Einstein'ın görecelilik kuralları, zamanda kırılmalar, hings bozonu gibi konular bizim de ilgimizi çekiyor biz de istiyoruz ki oturup rahat rahat dizi izleyelim kendi kriterlerimize göre. Yok! Olmadık yerde afedersiniz dal taşak dolaşan karakterler, on bin kilometre uzakta da olsalar grup sex oluşturmalar, bir insani karmaşalar. Bizim bunları çözmemiz lazım, keşke senaristler yazarken ellerini vicdanlarına koysalar. Ben zevcemle, akrabalarımla ağız tadıyla oturup Netflix izleyemicek miyim? Keza tüm toplum öyle. Geçenlerde biri arabamın önüne atladı durdurun bu rezaleti, cemiyette hep beraber dizi izleyip keyf yapalım dedik canavarlı bir dizi açtık çocuklar öbüşüyordu dedi. Anlattı biraz bunlar öpüşmeleri görülmesin diye kapıyı uzaktan bir el hareketiyle kapamayı dahi öğrenmiş! Benim oğlan zaten her şeyi annesinden istiyor yata yata ayı gibi oldu, bi de özenip eşyaları uzaktan eli ile hareket ettirebilirse hayatta kıpırdamaz. Benim oğlumun geleceği mi, bu dizi mi? Napıyım ben şimdi bu diziyi, bi el hareketimle yasaklatayım bari madem öyle!"

Daha özgürlükçü ve muasır medeniyetler seviyesine çıktığımız haberlerde görüşmek dileklerimizle... Bir kere de lanet okumadan haber yapalım be, bir kere!


BU İÇERİKLER DE İLGİNİ ÇEKEBİLİR!
Instagram Yeni Özelliği İçin Türkiye'de Teste Başladı!
Okumak İçin Görsele Tıkla

Güzellik Yarışması Birincisi M.G.'nin Son Hali Görenleri Şaşırttı!
Okumak İçin Görsele Tıkla

DİKKAT! Bu Kız Her Yerde Aranıyor! Sebebini Duyunca İnanamayacaksınız!!!
Okumak İçin Görsele Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder