29 Ağustos 2019 Perşembe

Instagram Yeni Özelliği İçin Türkiye'de Teste Başladı!

instagram login, instagram direct, instagram apk, son görülme, whatsapp, Mark Zuckerberg Kimdir, Mark Zuckerberg Twitter, Instagram Özellik, instagram öne çıkarma, instagramın sahibi, instagramın ilk hali

INSTAGRAM'DAN MÜTHİŞ ÖZELLİK! AMA KİMLERE?

Sosyal medya çağına damgasını vuran Instagram yeni bir özelliğinin test aşamasını başlattı.


PİYANGO ORTA YAŞLI ÇİFTLERE VURDU!


Teknoloji tutkunu Türk insanı Instagram kullanımında da başı çekiyor. Instagram kullanımını arttıran baş etkenler arasında gençleri Facebook'ta kıstıran akrabalar başı çekiyor. Facebook'un ardından Twitter'a da yavaş yavaş giren "akrabalar" gençleri Instagram'a hapsetmiş durumda. Adeta Game Of Thrones Piçlerin Savaşı bölümünde Jon Snow'un nefessizlikten ölecek pozisyona düşmesi gibi gençler internette kaçacak yer arıyor. Yaşça büyük olan insanları daha da hırslandıran şeyin ise gençlerin "30 yaş üstü bi siktirsin gitsin faceden twitterdan" tavrı olduğu düşünülüyor. Elbette kaçınılmaz son olarak Instagram'da da 30 yaş üstü popülasyonu tırmanışta görünüyor. Artık Instagramda yarım çekilen vosvosların, sanatsal kadrajları filtrelerle süslemelerin yerini Kocişlere sunumlar, yemek fotoğrafları, story'den çok çılgın eğleniyorum videoları ve türlü çekiliş paylaşımları aldı. Ancak asıl düşündüren şey ne? Instagram nereye gidiyor? Twitter'ı Twitter yapan 140 karakter sınırının 280'e çıkarılması gibi Instagram'ı Instagram yapan kare fotoğraf formatının kaldırılması ne anlama geliyor. Elbette tek bir anlama geliyor!



SOSYAL AĞLAR KAPILARINI 30 YAŞ ÜSTÜNE AÇIYOR! GÜLE GÜLE GENÇLER, HOŞGELDİNİZ 30 YAŞ ÜSTÜ... 


Sosyal ağlar gençlerin üstünü çizdi! Görünen o ki, ya onlar da 30 yaş üstünün ilk internet deneyimleri gibi basitleşerek yazışmayı MIRC'dan, forumu itirafcom'dan, oyunu internet kafeden oynayacaklar ya da 30 yaş üstüyle minnoş minnoş geçinecekler. Çünkü atılan tüm adımlar, yenilik adı altında yaşlıları kucaklıyor, kiminiz tam da burada "yea bisigit" diyor inanmıyor, kiminiz ise "bu denyo ne anlatıyo ya, hayır ne anlatıyo dur bi lafı nereye getircek" diye hayretler içerisinde yazıyı okuyor. Şimdi açıklayalım neler olduğunu! Önce, internet bir toz bulutuydu, sosyal ağlardan facebook "ilkokul arkadaşınızı dahi bulabilirsiniz" mottosuyla hayatımıza girdi. Sonra sen ilkokul arkadaşını ararken bir taraftan da eş, dost, akraba seni aramaya başladı. Fotoğraflarına "yavrum ben teyzen numaram 055xxxx kayıt et çaldır selamlar Hafizeye" tarzında yorumlar gelmeye başlayınca işin tadı kaçtı ve artık facebookun da alternatifi olduğundan sen de bırakıp kaçtın! Peki uzatmadan anafikre geçiyorum, sen facebooktan kaçarak kimi sinirlendirdin? Elbette Zuckerberg'lerin Mark'ı! Peki sen kaçarken Mark'ın yanında kim durdu? 30 yaş ve üstü... Peki sen nereye kaçmıştın? Instagram'a. Peki Instagram'ı sonradan kim satın aldı? Senin bırakıp gittiğin Mark Zuckerberg 😎 Peki arkana bile bakmadan kaçtığın Mark, Instagram'ı Instagram olmaktan çıkarıp facebook'a dönüştürdü mü? Evet. Hımm kafalar açılmaya başladı mı? Yani, kendini arıyorken olmaktan korktuğun yerdesin pampoli fsghfjd. Daha bitmedi, sizi darlayan büyükleriniz şu an nereden 'hadi nerdesin! Saat kaç oldu' vs diye darlıyor? Elbette whatsapp... Peki sen Mark'ı zuk gibi bırakıp gittikten sonra whatsapp'ı kim satın aldı? Elbette MARK! MARK! MARKKK! Bu da size kappakk! Mark'ı sinirlendirmeyecektiniz sayın 30 yaş altı pampacıklarım. Mark adamdır! Gördüğünüz gibi sosyal medyanın asıl sahibi, sahibi olarak görülen ve internetin, sosyal ağların bel kemiği 30 yaş üstüdür. Bu grubun dışında kalanlar bi zahmet ağlasın 😅


INSTAGRAM 30 YAŞ VE ÜSTÜNE YENİ ÖZELLİK GETİRİYOR! PEKİ YA GENÇLER? ONLAR KİM YA KUMDA OYNASINLAR 😂


Instagram, değerli, sevgili ve bir o kadar da muhteşem 30 yaş ve üstü kullanıcılarını uzunca bir süre gözlemleyerek uzunca bir süre bekledi ve bu yaş grubunun çoğu fotoğrafının selfie şeklinde iki eş veya sevgililere ait olduğunu ve bu fotoğraflardaki pozların, mimiklere kadar aynı olduğunu keşfetti. Evet, yüz, duruş, mimik hep aynıydı, değişen ise yalnızca mekandı! Instagram, bu orta yaşlı kitlenin "bakın geziyoruz ha biz, aslında biz de çılgınız, aşıkız" gibisinden gençlerle yarışmaya çalışmasına daha fazla yüreği elvermediğinden onlar için "arka plan yer değiştirici"yi teste başladı. Artık evlerinden dahi aynı pozu verip, arka planı istedikleri lokasyona çevirebilecekler. Böylece  aynı poz ile 100'lerce yeri gezmiş gibi yapabilecekler. Yaşadınız be! Gençlere yağmurlu havada bile güncelleme yok, oh oh oh! 30 yaş üstü in ↑ 30 yaş altı out ↓ Social Media Mark'ın Yolu 😎 Mark kral ya! 

Oh be sonunda yüz güldüren, yazarken dibimizin düştüğü bir haber yapabildik şükür. Fagsg. 30 yaş altı  bizi engellesin gdhshs.


BU İÇERİKLER DE İLGİNİ ÇEKEBİLİR
Otobüste İçinden Klip Çekti Hayatı Kabus Oldu!
Okumak İçin Görsele Tıkla
Burak Aksak Yıllar Süren Sessizliğini Bozdu!
Okumak İçin Görsele Tıkla
ChannelA1 Çalışanlarını Arıyor!
Okumak İçin Görsele Tıkla


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder